Suomi car verkko >> autot >> auton huolto >> renkaan huolto >> Content

Miten ymmärtää Rengaskoko

Kävely osaksi rengas myymälä voi tehdä sinusta tuntuu olet harhaili vieraassa maassa. Myyjät näyttävät puhua aivan eri kieltä. Ei ymmärrystä rengaskoko nimikkeistön voisi olla turhauttavaa, jos et tiedä mitä kukin numero tai kirjain rengaskoko koodi tarkoittaa. Renkaan päättäjät ovat yhtenäinen menetelmä mitoitus ja luokitus tuotteitaan, ja lyhyt koulutus, voit tulkita merkkijono numeroita ja kirjaimia, joka auttaa sinua selvittämään renkaan kokoa ja tarkoitus. Ohjeet
1

Lue mitoitus tarra renkaan sivuun. Jos merkkijono alkaa "P" rengas on mitoitettu käytettäväksi henkilöauton. "LT" nimitys käytetään kevyitä kuorma-ja pakettiautot. "ST" nimitys tarkoittaa renkaan pitäisi käyttää veneessä tai apuohjelma perävaunuja, ei autoja tai kuorma.
2

Lue kolme ensimmäistä numeroa rengasta, jonka ensimmäinen kirjain on "P" kolme numeroa edessä slash. Ne osoittavat, leveys renkaan millimetreinä. 225 osoittaa renkaan leveys on 225 mm, 185 ilmaisee renkaan leveys on 185 mm, ja niin edelleen.
3

Lue toinen joukko numeroita, kaksi numeroa vinoviivan jälkeen. Tämä on korkeus sivuseinän, ilmaistuna prosentteina renkaan leveys. On matkustaja rengas P225/55 tarra, 55 osoittaa, että renkaan sivuseinät ovat 55 prosenttia renkaan leveydestä. Korkeus sivuseinän määräytyy kertomalla prosenttiosuus renkaan leveydeltä. Kertomalla 225mm 55 prosenttia tai 0,55 vastaa 140.25mm, Merkitys sivuseinät ovat 140,25 millimetriä pitkä.
4

Selvitä renkaan rakenne etsimällä kirjeen jälkeen leveys ja kuvasuhde. "R" tarkoittaa, että rengas on säteittäinen. Useimmat renkaat myydään nykyään radial. Koska "R" osoittaisi Ristikudosrenkaaseen. Johtuen ero ajo-ominaisuudet, bias-dosrenkaisiin ei saa käyttää auton, joka on myös radial renkaat.
5

Lue viimeinen numero mitoitus järjestyksessä. Tämä merkitsee koko pyörän renkaan tulee asentaa. Tämä viimeinen mittaus on tuumaa. On rengas, jonka koko koodi on P225/55-R18, 18 kertoo renkaan pitäisi asentaa 18-tuuman pyörä. 16 osoittaisi 16-tuumainen pyörä.

.from:http://auto.fi.0685.com/autot/car-maintenance/tire-maintenance/101258.html

Previous:
Next:

renkaan huolto